Suomen Pyrotekniikka, Ilotulituksen SM 2014

Posted by | syyskuu 23, 2014 | Uutiset ja tapahtumat | No Comments

Totta tosiaan, joukkueemme voitti Musiikki-ilotulitukse Suomen Mestaruuden Powerparkissa 6.9.2014 eli Suomen Pyrotekniikka on nyt tuoreimman SM tittelin haltija!

Tässä vielä tuo kilpailuvideomme:

https://www.youtube.com/watch?v=4BxBhnIzt50

 

Tällaisessa kilpailussa oli hienoa olla mukana. Pääsi katsomaan ja kokemaan alusta loppuun asti miten isompi ilotulitus kasataan. Tätä ennen oli vielä tiimi tehnyt ison duunin suunnitellesaan ohjelman ja kasatessaan kaikki tuotteet ja tarvikkeet mukaan. Kaksi päivää sitten hienossa loppukesän kelissä kasattiin itse näytöstä.

Sää oli koko kasauksen ajan mitä mainioin. Aurinko paistoi ja lämmintä oli. Kuitenkin itse kilpailuillan meinasi pilata tuo sää, ensin ei tuullut yhtään eli savut jäivät ”kellumaan” ammuntapaikalla. Onneksi tuomaristo oli hereillä ja antoi aikaa esitysten väliin jotta pahimmat savut ehti hälvetä. Heti pian tulitusten jälkeen iski sankka sumu. Kun keräsimme ampumakentältä telineet pois, ei eteensä nähnyt paria metriä enempää. En ole moista sumua maissa nähnyt kuin yhden kerran aikaisemmin.

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Kokemus olisi ollut mahtava ilman SM titteliäkin, mutta tuohan sen sitten kruunasi tottakai! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.