Ilotulitus Joulunavaukseen

Posted by | marraskuu 30, 2014 | Uutiset ja tapahtumat | No Comments

Joulunavauksen ilotulitukset ovat tulittajan arkipäivää näin marraskuussa. Silloin joulunavausta ilotulituksen kera juhlistavat niin marketit kuin kunnat ja kaupungitkin.

Viimeisin oma ilotulitus Joulunavaukseen oli Äänekosken joulukadun avaus. Siitä video seuraavan linkin takana. Kiitokset edelleen kuvaajalle hyvästä videosta.

https://www.youtube.com/watch?v=_XSHlQFCMGM&list=UU-Rv7GlNFIafqPQZe3Eve6w

 

Tämä ilotulitus oli itseni suunnittelema ja tiimin kanssa paikanpäällä jalostama ja ampuma. Kiitokset siis Samille, Antille, Janille ja Mikalle että saatiin hyvä tulitus kasaan!

Sain sähköpostiini pari hyvää kuvaakin tästä kyseisestä ilotulituksesta.

Ilotulitus Joulunavaukseen, kuvaaja Joona Ihanainen

Äänekosken Joulunavaus 2014, kuvaaja Joona Ihanainen

 

Ilotulitus Joulunavaukseen, kuvaaja Joona Ihanainen

Äänekosken Joulunavaus, kuvaaja Joona Ihanainen

 

Savut vähän haittasi kuvaajaa valokuvien kanssa. Videolla ei ollut ongelmia niinkään. Tietysti tuohon vaikuttaa sekin mistä kohtaa rantaa kuvailee. Ilotulituksen valokuvaaminen on haasteellista jo optimeissa olosuhteissakin ja sitten vielä mahdolliset savut, sateet tai kovemmat pakkaset aiheuttaa oman lisänsä.

Mutta nyt on omalta osaltani Joulut avattu ja seuraava tulitus johon lähden kuvaamaan tai rakentamaan on Itsenäisyyspäivän ilotulitus Tampereen Ratinassa 6.12.2014, sen siis toteuttaa Suomen Pyrotekniikka Ay kuten toteutti tämän Äänekosken Joulukadun avauksenkin.